Vrtna uta je bila zelo priročna adicija k vrtu

Okoli hiše imamo kar veliko travnato površino, oziroma vrt, kjer pa smo si skozi čas tukaj postavili, oziroma posadili vrt z rožami in pa še enega z sadjem in zelenjavo. No tako pa potem takšen vrt zahteva nekaj dela, kjer pa moramo uporabiti tudi nekaj orodja. No zato pa smo se sedja odločili, da bi kakšna adicija vrtne ute lahko prišla še kako prav, saj bi lahko v to vrtno uto spravili vso potrebno orodje, ki ga potrebujemo za delo na vrtu, ter bi nam bilo to orodje nato vedno pri roki, ko bi bilo potrebno opraviti kakšno delo. 

Zato pa smo se nato odpravili v nekaj trgovin z vrtnim orodjem in z vrtnimi dodatki. Tukaj pa smo nato iskali razne vrtne ute, ki bi bile primerne velikosti za naš vrt, saj nismo rabili, da bi bila vrtna uta pretirano velika, vendar pa nam tudi zelo majhna ne bi kaj dosti pomagala.

Nato pa smo se fokusirali še na sam estetski videz, ki ga ima vrtna uta, saj nam je bilo tudi to zelo pomembno, kajti želeli smo našo teraso tudi malo popestriti s to adicijo.

Po nekaj iskanja pa smo nato našli popolno vrtno uto, ki pa nam je bila zelo všeč, ter je bila tudi primerne velikosti, tako da smo vanjo lahko spravili vse, kar smo morali. Nato pa smo jo postavili na naš vrt, kjer pa je vrtna uta res zelo lepo popestrila naš vrt, saj mu je dala prijeten estetski dodatek, oziroma videz.

Nato pa smo spravili notri vso potrebno orodje za vrt, nato pa še kosilnico in pa nekaj krame, ki je ležala okoli. Zato pa smo zelo zadovoljni s tem nakupom, saj je zelo praktičen, ter nam je pomagal, da smo lahko imeli vso potrebno orodje vedno pri roki, kadar smo morali opraviti kakšno delo na našemu vrtu, ali pa kadar je bilo potrebno pokositi travo.

Vrtna uta je bila zelo priročna adicija k vrtu

Notranje oblikovanje je zelo zabavna zadeva

Notranje oblikovanje je zelo zabavna zadeva

Moji starši so se pred kratkim preselili v novo hišo. Celo življenje smo živeli v najemih in res si nikoli nismo morali privoščiti hiše. Moj oče je res trdo delal in hranil denar za to, da smo na koncu lahko vzeli kredit ter kupili neko hišo. Ko smo kupili hišo smo imeli zelo veliko srečo, da je moj oče prihranil zelo veliko denarja, da smo potem brez kredita, lahko to hišo opremili. Dejstvo pa je, da nobena od mojih staršev ni točno vedel, kaj si želijo in kako bi to naredili. Takrat sem se jaz odločila, da bom pomagala mojim staršem. Kljub temu, da nisem več živela z njimi. Notranje oblikovanje je definitivno nekaj, kar me je že od nekdaj zanimalo.

Tudi svoje stanovanje sem res zelo lepo preuredila in na ta projekt sem bila zelo ponosna. Tudi moj oče je moje stanovanje zelo lepo pohvalil in rekel je, da mi popolnoma zaupa pri svoji hiši. Vedela sem, da bo šlo za nekaj res poseben projekt. Moj oče si je končno lahko privoščil hišo in seveda jo želi preurediti, tako, da bo v njej se počutil udobno. Začela sem iskati različne stvari, od pohištva do keramike in še mnogo drugih stvari. Notranje oblikovanje je bilo res zabavno pri tej hiši. Čisto vsako stvar, ki sem jo našla, sem jo najprej pokazala očetu, saj nisem hotela kupovati nič dokler nisem dobila potrditve od mojega očeta. Ko je moj oče to stvar potrdil sem imel Naročila in lahko smo se lotili dela. Poklicala sem tudi nekaj prijateljev, da bi nam pri temu pomagali, saj smo hoteli čim več stvari narediti sami že zaradi samih stroškov. Notranjega oblikovanja je bilo končno konec in morali smo narediti le še nekaj detajlov. Moj oče je bil s končnim produktom res zelo zadovoljen in jaz sem bila zelo ponosna na ta projekt, saj sem ga zaključila res zelo lepo. Bila sem tudi zelo vesela, da je bilo vse to všeč tudi mojemu očetu in da sem naredila res perfekten dom za moje starše.…